Links

Vereniging yogadocenten Nederland
www.yoganederland.nl

Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte
www.yoga-saswitha.nl

Advaitha Centrum
www.advaitacentrum.nl

Samsara
http://www.samsara.nl/

Light of Being
www.lightofbeing.org

Tai Chi Choice
http://www.chichoice.nl

European Union of Yoga
http://www.yogaeurop.com/

Privacyverklaring:
Integrale yoga- en massagepraktijk kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website verstrekt. Integrale yoga- en massagepraktijk kan de volgende persoonsgegevens verwerken: Uw voor- en achternaam, uw adresgegevens, uw telefoonnummer, uw e-mailadres.

Integrale yoga- en massagepraktijk verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daarom verzoekt en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Integrale yoga- en massagepraktijk uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst.

Integrale yoga- en massagepraktijk bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard, indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Integrale yoga- en massagepraktijk heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Integrale yoga- en massagepraktijk. Integrale yoga- en massagepraktijk zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Integrale yoga- en massagepraktijk neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Integrale yoga- en massagepraktijk verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op met Integrale yoga- en massagepraktijk.
Deze is als volgt te bereiken: Vestigingsadres: Integrale yoga- en massagepraktijk, Gaasbeek 75, 4761LR Zevenbergen. Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel Breda: 20072223. Telefoon: 0168-329650. e-mailadres: info@yogazevenbergen.com.